OVER MIJNORBERT SCHMITZ

Over Mij: Norbert Schmitz
Ik geloof in synergie en werk graag met gedreven, gepassioneerde ondernemers zoals jij!
Norbert Schmitz
Norbert

Groei komt van betrokkenheid, loyaliteit en verbinding. Ik ben overtuigd dat mijn klanten niet alleen mijn levensonderhoud zijn, maar ook mijn vrienden en fans en ik moet samenwerken om een positieve en langdurige impact te creëren.

Ik werk graag met gedreven, gepassioneerde ondernemers zoals jij, om met groeipijnen om te gaan en de verkoop, zichtbaarheid en erkenning voor uw bedrijf te verhogen.

Betrokkenheid
Loyaliteit
Verbinding

OVER MIJNorbert Schmitz

...

Mijn naam is Norbert Schmitz en ik ben 67 jaar. Mijn hobby’s zijn lange afstanden lopen (genieten van de natuur), tennis en zwemmen. Tijdens mijn vakanties ontdek ik graag nieuwe dingen in de natuur en cultuur. In de winter is skiën een prettige uitlaatklep. Lezen, met voorkeur voor literaire thrillers, doe ik meestal alleen in de vakanties.

Zoals misschien iedereen de eerste jaren na schooltijd op zoek naar wat echt bij je past. Mijn grote passie was koken en hiervoor heb ik mijn koksopleiding met succes afgesloten. Echter ben ik nooit in de keuken terecht gekomen. Er moest brood op de plank komen! Gestart in de ploegendienst bij de toenmalige Hoogovens en dacht, daar haal ik mijn pensioen wel. Na drie en half jaar wist ik dat ik het daar niet ging halen.

In mijn zoektocht naar wat er bij mij past ben ik begonnen op een boortoren. In 11 jaar op de boortoren heb ik in verschillende functies gewerkt. Het was een hele mooie tijd echter niet vol te houden. Tijd om aan wal te gaan en bewust de keuze gemaakt voor het boeiende vak beveiliging, waar ik nu inmiddels 33 jaar in werkzaam ben. Al snel kwam de interesse voor leidinggeven, verantwoordelijk zijn om het beste uit een medewerker te halen. Klant contacten opbouwen en hun behoefte analyseren en deze voor de klant en het bedrijf zo efficiënt mogelijk in te zetten.

In mijn functie als Branch Manager is planning en control essentieel. Snel doorzien waar de mogelijkheden zijn en toekomstgericht denken. Planning en control blijkt echt mijn ding te zijn, vooruit managen is een boeiende uitdaging. Nu ik met pensioen ben zie ik mijn uitdaging als ondernemer in het analyseren van planning en control.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image